Pemasok Balkon Solar Mounts
Produsen Atap Panel Surya

Produk Unggulan

Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Ningbo Gangtong Zheli Fasteners Co.,Ltd.

Ningbo Gangtong Zheli Fasteners Co.,Ltd. minangka perusahaan teknologi dhuwur sing duwe spesialisasi ing desain, produksi, dodolan lan layanan konsultasi sing gegandhengan karo sistem fotovoltaik solar. We sing spesialisasine ing produksi sakaPemasangan atap panel surya, pemasangan panel surya, pemasangan panel surya, etc. Perusahaan wis berkembang kanthi cepet ing sepuluh taun kepungkur, panutup area watara 15.000 meter persegi. Pabrik dumunung ing Ningbo Zhenhai Chemical Industry Zone, lan kantor pusat / departemen sales jaban rangkah dumunung ing Ningbo Jiangdong Eastern Business Center.

Sinau luwih lengkap
Pengalaman industri
Industry experience

10+

Pengalaman industri
Gangtong Zheli Fasteners minangka perusahaan solusi pemasangan solar kanthi pabrik.Gangtong Zheli wis ana ing industri solar luwih saka 10 taun. Layanan sing disesuaikan kasedhiya, uga nampa ODM lan OEM.
Kapasitas Produksi
Capacity Production
2000
MW

Gangtong Zheli rampung luwih saka 2GW  mounting, 800MW saben taun.

Negara panutup
Covering Countries
60
+

Bisnis Gangtong Zheli wis nutupi luwih saka 60 negara. KONTAK wae!

Pusat produk
Produk Utama

Pusat produk

Gangtong Zheli minangka perusahaan solusi pemasangan solar kanthi pabrik, dumunung ing Ningbo, China; Kita ngeyel "Kualitas ndhuwur kabeh" kanggo menehi solusi lan layanan sing paling apik.

Ground Mounting System
Sistem Pemasangan Ground

Sistem pemasangan lemah Gangtong Zheli sing ditrapake ing lapangan terbuka kanggo proyek omah utawa komersial.

Waca liyane
Roof Mounting System
Sistem Pemasangan Atap

Sistem pemasangan atap Gangtong Zheli kanthi rel paten, komponen sing wis dipasang banget bisa dadi pilihan sing luwih apik.

Waca liyane
Solar farm
Solar farm

Gangtong Zheli farm soyo tambah bisa generate energi lan nglindhungi tetanduran saka cuaca nemen lan klumpukne panas kanggo gfastening cepet.

Waca liyane

Kita Tansah Siap Kanggo Tantangan.

Kanthi kualitas lan layanan sing paling dhuwur, pemasangan Gangtong Zheli disambut dening umume installer, distributor, lan EPC ect. kabeh neng ndunyo.

Ndeleng kabeh Produk
Carane Kita Bisa

Kasus proyek

We duwe sajarah dawa lan bangga givin emphasis kanggo lingkungan kasil sosial lan ekonomi kanggo ngirim panggonan sing nanggapi.

Japan Ground mount project 2019
Gunung Ground Jepang

Lokasi Situs: Jepang Wektu Rampung: 2019

carport solar structure
struktur carport solar

Sawetara dina kepungkur, UI SOLAR 800KW kabeh proyek kurung carport solar lemah aluminium ditawakake. Pemasangan carport solar bisa parkir mobil lan ngasilake listrik. Proyek kasebut nggunakake skema standar sing dirancang dening krenjang solar aluminium UI Solar. Ing wektu sing padha, ...

Aluminum ground mount project
Proyek aluminium ground mount

Lokasi Situs: Mongolia Wektu Rampung: 2017

Ground Mount Project-Solar Farm
Ground Mount Project-Solar Farm

Lokasi Situs: Jepang Wektu Rampung: 2016

Deleng kabeh kasus

Layanan

produk

Minangka produsen pengikat fotovoltaik solar, haina wis setya nyedhiyakake solusi dhukungan siji-mandeg profesional lan komprehensif kanggo sistem solar ing fasilitas komersial, sipil, lan umum wiwit diadegake. Produk utama kalebu sistem pemasangan solar rooftop, sistem pemasangan solar lemah, aksesoris pemasangan solar, lan liya-liyane.

Sampel

Kanggo pelanggan anyar, kita bisa nyedhiyani conto aksesoris solar gratis, nanging pelanggan kudu mbayar biaya pangiriman. Kanggo pelanggan biasa, kita bakal ngirim conto gratis lan mbayar pengiriman ekspres.

Pesenan cilik

Kita bisa nampa pesenan apa wae, kita nyimpen stok akeh, kabeh aksesoris solar, bisa digunakake kanggo macem-macem kesempatan, kayata sistem instalasi atap datar solar, dhukungan solar loteng, instalasi lantai solar, peternakan solar.

Sales Term

Kita duwe tim dodolan profesional, kabeh wong saka universitas lan perguruan tinggi, duwe kawruh profesional babagan aksesoris panel surya lan kawruh dodolan. Staff sales bisa menehi rega paling cukup ing wektu paling cepet lan bisa mbantu karo kabeh masalah instalasi panel solar.

Kualitas

Fastener kita digawe dening Multi-stasiun kadhemen mantan lan mesin tempa panas, iku ayu banget lan sampurna. Kabeh ukuran lan chamfer wis rampung salaras kanggo drawing, Kualitas bisa liwat test dening SGS, BV utawa lab liyane.

Wektu Pangiriman

Kita tetep 80% saka persediaan kabeh produk, kayata pengikat solar, panel surya stands, Wektu pangiriman cepet nggawe akeh pelanggan dipercaya banget, tansah nggawe pesenan maneh lan maneh.

Kisah Kita

Babagan Gangtong Zheli

We duwe sajarah dawa lan bangga givin emphasis kanggo lingkungan kasil sosial lan ekonomi kanggo ngirim panggonan sing nanggapi.

Tentang Gangtong

Ningbo Gangtong Zheli Fasteners Co.,Ltd.

Ningbo Gangtong Zheli Fasteners Co.,Ltd.minangka perusahaan teknologi dhuwur sing duwe spesialisasi ing desain, produksi, dodolan lan layanan konsultasi sing gegandhengan karo sistem fotovoltaik solar. We sing spesialisasine ing produksi sakapemasangan atap panel surya, pemasangan solar balkon, pemasangan ground solar,lan sapiturute, perusahaan wis berkembang kanthi cepet sajrone sepuluh taun kepungkur, kanthi area sekitar 15.000 meter persegi. Pabrik dumunung ing Ningbo Zhenhai Chemical Industry Zone, lan kantor pusat / departemen sales jaban rangkah dumunung ing Ningbo Jiangdong Eastern Business Center.
Waca liyane
  • Quality AssuranceJaminan Mutu

    Kabeh barang bakal dipriksa lan paling akeh bakal dirakit sadurunge dikirim.

  • After-sales worry-freeSawise-sales kuwatir-free

    Nanggapi sampeyan ing 24H kanggo umpan balik sadurunge lan sawise dodolan.

About Us

Produk Anyar

Kabar

Keuntungan saka Rooftop Photovoltaic Systems

20

October
Keuntungan saka Rooftop Photovoltaic Systems

Sistem fotovoltaik (PV) ing atap wis entuk popularitas sing signifikan ing taun-taun pungkasan, ngowahi revolusi cara kita nggunakake lan nggunakake energi solar. Sistem PV rooftopGangtong Zheliwis muncul minangka solusi utama, nawakake akeh kaluwihan sing ndadekake pilihan sing menarik kanggo properti omah lan komersial. Artikel iki nylidiki keuntungan saka sistem PV ing rooftopGangtong Zhelilan nyorot potensial kanggo ngowahi lanskap energi.

Jinis Pembangkit Listrik Fotovoltaik

20

October
Jinis Pembangkit Listrik Fotovoltaik

Pembangkit listrik fotovoltaik (PV), uga dikenal minangka pembangkit tenaga surya, minangka teknologi energi terbarukan sing berkembang kanthi cepet sing nggunakake sinar matahari kanggo ngasilake listrik. Artikel iki nduweni tujuan kanggo njelajah macem-macem jinis pembangkit listrik fotovoltaik lan komponen sing nggawe sistem kasebut.Sistem Fotovoltaik sing Disambungake Grid: Sistem fotovoltaik sing disambungake ing kothak minangka jinis pembangkit tenaga surya sing paling umum.

Carane Ngurangi Biaya Pembangkit Listrik Fotovoltaik

20

October
Carane Ngurangi Biaya Pembangkit Listrik Fotovoltaik

Panjaluk kanggo sumber energi sing bisa dianyari saya mundhak, kanthi tenaga surya sing mimpin. Pembangkit listrik fotovoltaik (PV) wis entuk popularitas sing signifikan amarga alam sing resik lan lestari. Nanging, biaya dhuwur sing ana gandhengane karo sistem PV wis dadi penghalang kanggo akeh investor lan konsumen potensial. Ing artikel iki, kita bakal njelajah strategi efektif kanggo nyuda biaya pembangkit listrik PV. Kajaba iku, kita bakal nyelidiki pendekatan inovatif Teknologi Fotovoltaik Hai Na kanggo nyuda biaya ing industri kasebut.

Kirim Pitakonan

Kanggo pitakon babagan pemasangan atap panel surya, pemasangan solar loteng, pemasangan lemah solar utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal sesambungan sajrone 24 jam.